30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
500 gcūkgaļas vai jauktā maltā gaļa1 ĒKsviests3 gab.sīpoli1 ĒKmaltās gaļas garšvielas pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari150 gtomātu mērce200 mlsaldais krējums150 gsaulē kaltēti tomāti
Pagatavošana
1
Pannā izkausē sviestu. Sīpolus sagriež pusriņķīšos un met pannā, apkaisa ar sāli un pipariem, nedaudz apcep, līdz tie sāk kļūt caurspīdīgi.
2
Tikmēr sagriež gabaliņos saulē kaltētos tomātus un pievieno pannā sīpoliem. Pēc tam pievieno malto gaļu, uzber garšvielas un cep, līdz tā zeltaini apbrūnējusi.
3
Pannas saturam pievieno tomātu mērci, visu apmaisa un ļauj karsējot sasūkties gaļā.
4
Beigās pielej saldo krējumu, samaisa un karsē, līdz sāk burbuļot. Tad mērce gatava.
5
Gatavo mērci pasniedz ar vārītiem graudaugiem, kas labāk tīk, – griķiem, kvinoju, bulguru u.c. un kādu marinētu gurķīti vai dārzeņu salātiem.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas maltā gaļaGaršvielas un garšaugiMelnie pipariSaldais krējumsSviestsTomātu mērceGaļas ēdieniKarstās mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit