25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gbulgurs400 mlūdens pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari1 ĒKsviests1 ĒKolīveļļa2 gab.burkāni1 gab.paprika100 gspināti180 gbundžiņa konservēts tuncis mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Liek vārīties bulguru – katliņā ielej ūdeni, pieber sāli un ļauj ūdenim uzvārīties. Tad pieber bulguru un vāra 10 minūtes, līdz tas piebriedis un gatavs.
2
Kamēr gatavojas bulgurs, sagriež dārzeņus – burkānus plānās pusripiņās, papriku mazos gabaliņos.
3
Pannā uzkarsē eļļu un sviestu. Vispirms apcep burkānus 3–4 minūtes, tad pieber papriku, spinātu lapiņas, sāli un piparus un visu pasutina vēl 4 minūtes.
4
Dārzeņiem pannā pievieno konservēto tunci (sulu nokāš), visu apmaisa un apcep pāris minūtes.
5
Pēc tam visu pārlej ar saldo krējumu un karsē, līdz krējums sāk burbuļot. Pannas saturam pievieno novārīto bulguru, visu pamatīgi apmaisa un pasilda vēl pāris minūtes.
Gatavo maltīti pasniedz siltu. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit