480Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.banāni100 gauzu pārslas300 gpiens1 ĒKmedus2 ĒKzemesriekstu sviests1 ĒKkakao pulveris šķipsnasāls4 ĒKgrieķu jogurts ogas pēc izvēles (mellenes, kazenes, avenes u.c.)
Pagatavošana
1
Vienu banānu liek noslēdzamā traukā, kurā "gatavosies" putra un ar dakšiņu saspaida. Pieber auzu pārslas, pievieno šķidru medu, zemesriekstu sviestu, kakao, sāli, pārlej ar pienu un visu pamatīgi samaisa.
2
Traukam uzliek vāku un liek putru ledusskapī uz nakti vai vismaz 6–8 stundām.
3
No rīta nakts putru saliek divās bļodiņās. Katrā putras porcijā iemaisa pa divām ēdamkarotēm grieķu jogurta, lai krēmīgāka.
4
Banānu sagriež šķēlītēs, izkārto virs putras. Pasniedz ar ogām pēc katra gaumes. Var pievienot arī tumšās šokolādes skaidiņas, mandeļu šķēlītes vai magoņu sēkliņas.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniAuzu pārslasGrieķu jogurtsMedusPiensIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesBanāniKakaoOgassalsPutras un biezputrasZemesriekstu sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit