30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gķirštomāti125 gmini mocarella0.5 saujabaziliks4 ĒKbazilika pesto1 gab.bagete olīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Ķirštomātus sagriež smalkākās ripiņās un saber bļodā. Mocarellas bumbiņas saplucina uz pusēm un pievieno tomātiem.
2
Bazilika lapiņas saplucina un pieber pārējām sastāvdaļām. Visam pievieno bazilika pesto (pagatavo to pats pēc šīs receptes, būs gardāk!) un samaisa. Noliek pildījumu ledusskapī savilkties 10–15 minūtes.
3
Tikmēr sagriež bageti šķēlēs. Apsmērē ar olīveļļu un apgrauzdē sakarsētā pannā, lai no abām pusēm maizes šķēles zeltainas.
4
Bagetes šķēlītes izkārto uz šķīvja. Tām virsū liek tomātu un mocarellas pildījumu. Visam uzkaisa mazliet sāli un svaigi maltus melnos piparus.
Lai labi garšo!
PusdienasPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensKanapē un sviestmaizesBageteBaziliksMelnie pipariMocarellaOlīveļļaPestoĶirštomātiItāļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit