Foto: Publicitātes attēli
"Šie batoniņi ir īsti piemēroti, lai pēc garās ziemas organismā atjaunotu enerģiju. Sastāvdaļas ir spēcinošas, turklāt batoniņiem netiek pievienots cukurs," stāsta "Rimi Bērniem" eksperts Klāvs Smildziņš, piebilstot, ka riekstu batoniņi ir laba izvēle, ko paņemt līdzi uz skolu vai sporta treniņiem.
180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 ggrauzdēti lazdu rieksti150 gsēklu maisījums150 gžāvētas plūmes150 gžāvētas aprikozes3 ĒKķirbju sēklu milti2 ĒKkokosa sviests

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas (grauzdētus lazdu riekstus, sēklu maisījumu, žāvētas plūmes, žāvētas aprikozes, ķirbju sēklu miltus) liek virtuves kombainā un maļ aptuveni divas minūtes.

2

Izkausē kokosa sviestu, pievieno masai un turpina malt.

3

Formā ieklāj pārtikas plēvi, liek samalto masu un kārtīgi nopresē.

4

Ievieto ledusskapī sastingt uz vismaz trīs stundām.

5

Griež batoniņa formātā un ietin papīrā.
::!recepte::

6

Nu tie ir gatavi baudīšanai un līdzņemšanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!