Foto: DELFI
Pat, ja šķiet, ka žēl tērēt "Raffaello", jo jau pats par sevi tas garšo debešķīgi, tomēr ir vērts kaut vienu reizi pagatavot šo kārumu – sajūsminātie mājinieki tevi uz rokām nēsās!
90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
BISKVĪTAM:6 gab.olas6 ĒKmilti6 ĒKcukurs pēc garšasvaniļa1 TKcepamais pulveris1 šķipsnasāls KRĒMAM:230 gRafaello konfektes500 mlsaldais krējums200 gzemenes

Pagatavošana

1

Cep klasisko olu biskvītu (izsmeļošu pamācību lasi šajā rakstā): sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, vaniļu un šķipsnu sāls, atsevišķi – olu baltumus, iesijā miltus, cepamo pulveri, visu samaisa un lej mīklu ar cepampapīru izklātā plātī.

2

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 20-25 minūtes, līdz gatavs.

3

Gatavo biskvītu vēl karstu satin rullī un ļauj atdzesēties.

4

Kamēr biskvīts dziest, gatavo krēmu: "Raffaello" izņem no iepakojuma un sablendē smalkāk un, ņemot talkā mikseri, sakuļ ar saldo krējumu – nebēdā, ja kāda no mandelēm neizšķīst, jo kraukšķis krēmā gala rezultātam piešķir vēl papildu pievilcību!
*Starp citu, ļoti gardu "Raffaello" krēmu var pagatavot bez pašu konfekšu izmantošanas. Recepte pieejama šeit!

5


Zemenes sagriež nelielos gabaliņos.

6

Atdzisušo biskvītu atrullē un pārziež ar krēmu, pāri kaisot zemeņu gabaliņus. Ruleti satin un atstāj uz kādu stundu ievilkties.


Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!