Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cep klasisko olu biskvītu (izsmeļošu pamācību lasi šajā rakstā): sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, vaniļu un šķipsnu sāls, atsevišķi – olu baltumus, iesijā miltus, cepamo pulveri, visu samaisa un lej mīklu ar cepampapīru izklātā plātī.
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 20-25 minūtes, līdz gatavs.
Gatavo biskvītu vēl karstu satin rullī un ļauj atdzesēties.
Kamēr biskvīts dziest, gatavo krēmu: "Raffaello" izņem no iepakojuma un sablendē smalkāk un, ņemot talkā mikseri, sakuļ ar saldo krējumu – nebēdā, ja kāda no mandelēm neizšķīst, jo kraukšķis krēmā gala rezultātam piešķir vēl papildu pievilcību!
*Starp citu, ļoti gardu "Raffaello" krēmu var pagatavot bez pašu konfekšu izmantošanas. Recepte pieejama šeit!
Zemenes sagriež nelielos gabaliņos.
Atdzisušo biskvītu atrullē un pārziež ar krēmu, pāri kaisot zemeņu gabaliņus. Ruleti satin un atstāj uz kādu stundu ievilkties.
Lai labi garšo!