15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.vidēja izmēra jaunais kāposts2 gab.vidēja izmēra burkāni1 saujadilles100 gmajonēze100 gskābais krējums1 ĒKetiķis1 ĒKcitrona sula1 TKcukurs pēc garšassvaigi malti melnie pipari, sāls
Pagatavošana
1
Kāpostus sašķēlē, burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņus ar rokām izmīca – lai nedaudz atsulojas un kāposti kļūst mīkstāki.
2
Gatavo mērci: majonēzi, krējumu (te var izmantot arī bezpiedevu jogurtu – būs figūrai draudzīgāk, bet garša no tā necietīs!), etiķi, citrona sulu, cukuru un svaigi maltus melnos piparus samaisa kopā, līdz cukurs izšķīst. Ja nepieciešams, pievieno sāli pēc garšas.
3
Lej mērci pāri kāpostiem un pievieno sakapātas dilles.
4
Visu samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit