60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 gzemenes600 gvaniļas zefīrs1.1 kggrieķu jogurts bez piedevām
Pagatavošana
1
Zemenes nomazgā, notīra lapiņas, ogas sagriež uz pusēm vai šķēlītēs, ja gadījušās prāvākas.
2
Ņem trauku, kura pamatā ieklāj jogurtu. Tam pāri kārto zefīra pusītes. Starp citu, ja vēlas, zefīru var sagriezt smalkākos gabaliņos, tad desertu varēs baudīt agrāk, jo jogurts ātrāk iesūksies.
3
Pāri zefīram atkal liek jogurta kārtu, kam pārkaisa pāri zemenes.
4
Zemenēm seko jogurta kārta, tad atkal zefīri, atkal jogurts, visu noslēdz zemenes.
5
Liek trauku vēsumā uz apmēram stundu, ļaujot garšām savilkties.
Lai labi garšo!
P.S. Kārtojumu var gatavot arī mazākos deserta traukos, uzreiz sagatavojot pa porcijām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit