45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.foreles filejas (120-140g katra) pēc garšassāls, brūnais cukurs2 gab.olu dzeltenumi100 mleļļa pēc garšasDižonas sinepes1 TKsvaigs estragons pēc garšaszaļais čili pipars pēc garšascitrons vai laims pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Foreles fileju apkaisa ar sāli un brūno cukuru (nedaudz).
2
Atstāj uz pusstundu istabas temperatūrā, lai izdalās liekais šķidrums.
3
Foreli nosusina, liek uz pergamenta un gatavo 50 grādos cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
4
Remulādes mērcei olu dzeltenums sakuļ blenderī ar Dižonas sinepēm.
Pievieno nedaudz piparmētru un svaigu estragonu, sāli, cukuru un citrona vai laima sulu. Kuļ blenderī, lēnām lejot klāt eļļu, lai izveidotos krēmīga konsistence.
5
Forelei noņem ādu un pasniedz ar remulādes mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit