20Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.nektarīni2 gab.tomāti mocarellas vai buratas siera bumbiņa0.5 gab.sarkanais sīpols100 gspinātu lapas baziliks (rotāšanai) olīveļļa MĒRCEI:50 mlolīveļļa40 mlbalzamiko mērce1 gab.ķiploka daiviņa20 gab.smalki sakapātas bazilika lapiņas nedaudz smalki sakapātu pētersīļu sula no 1/3 citrona1 ĒKmedus
Pagatavošana
1
Katru nektarīnu sagriež astoņās daiviņās, izņem kauliņus.
2
Apslaka nektarīnu daiviņas ar olīveļļu un grilē 2-4 minūtes no katras puses.
3
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
4
Nedaudz mērces samaisa kopā ar spinātu lapām, pārējo atstāj salātu apslacīšanai.
5
Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tomātu gabaliņus, grilētas nektarīnu daiviņas, sieru un sīpolus.
6
Apslaka ar atlikušo mērci un pasniedz.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemGrilsBalzamiko etiķisBaziliksMedusOlīveļļaPētersīļiSpinātiTomātiDārzeņu salātiViegla vasaras maltīteNektarīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit