![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7c631370-aae8-4f89-b64c-7ea4ca9c4513.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
15recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
4 gab.nektarīni2 gab.tomāti mocarellas vai buratas siera bumbiņa0.5 gab.sarkanais sīpols100 gspinātu lapas baziliks (rotāšanai) olīveļļa MĒRCEI:50 mlolīveļļa40 mlbalzamiko mērce1 gab.ķiploka daiviņa20 gab.smalki sakapātas bazilika lapiņas nedaudz smalki sakapātu pētersīļu sula no 1/3 citrona1 ĒKmedus
recipe.preparation
1
Katru nektarīnu sagriež astoņās daiviņās, izņem kauliņus.
2
Apslaka nektarīnu daiviņas ar olīveļļu un grilē 2-4 minūtes no katras puses.
3
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
4
Nedaudz mērces samaisa kopā ar spinātu lapām, pārējo atstāj salātu apslacīšanai.
5
Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tomātu gabaliņus, grilētas nektarīnu daiviņas, sieru un sīpolus.
6
Apslaka ar atlikušo mērci un pasniedz.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь