Fоtо: DELFI
Gan gardas brokastis, gan pusdienu salāti, gan vieglas vakariņas - ikviens vēlas atrast ideālo recepti, kura derētu jebkurai ēdienreizei. Par vienu no šādām receptēm varētu kļūt tunča salāti ar olu kulteni – veselīga un sabalansēta maltīte, kura ir ēdama kā pamatēdiens, gan kā starteris, gan kā papildinājums kartupeļiem, makaroniem, rīsiem, picai vai sviestmaizei.
20recipe.minutes
11recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 2
3 gab.olas3 ĒKpiens1 TKkaperi350 gtuncis eļļā1 gab.neliels sīpols lapu salāti2 gab.nelieli tomāti2 gab.nelieli gurķi pēc garšaszaļumi (dilles, lociņi, kressalāti, pētersīļi) pēc garšassāls, pipari Balzamiko salātu mērce vai etiķis (var izmantot arī saldo versiju – aveņu, zemeņu, mango)

recipe.preparation

1

Olas sakuļ ar pienu, sāli, pipariem un cep olu kulteni tā, lai veidojas mazi gabaliņi, cepšanas beigās pievieno kaperus.

2

Salātus sagriež, klāj uz paliela šķīvja. Sīpolu sagriež ļoti plānos (caurspīdīgos) pusaplīšos, ar tiem pārkaisa salātus.

3

Tomātus sagriež plānās šķēlēs un kārto uz šķīvja; ja vēlas, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad kārto atdzesētu olu kulteni, tunci un plānās šķēlēs sagrieztu gurķi, kuru var pārkaisīt ar sāli un pipariem.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !