20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.olas3 ĒKpiens1 TKkaperi350 gtuncis eļļā1 gab.neliels sīpols lapu salāti2 gab.nelieli tomāti2 gab.nelieli gurķi pēc garšaszaļumi (dilles, lociņi, kressalāti, pētersīļi) pēc garšassāls, pipari Balzamiko salātu mērce vai etiķis (var izmantot arī saldo versiju – aveņu, zemeņu, mango)
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar pienu, sāli, pipariem un cep olu kulteni tā, lai veidojas mazi gabaliņi, cepšanas beigās pievieno kaperus.
2
Salātus sagriež, klāj uz paliela šķīvja. Sīpolu sagriež ļoti plānos (caurspīdīgos) pusaplīšos, ar tiem pārkaisa salātus.
3
Tomātus sagriež plānās šķēlēs un kārto uz šķīvja; ja vēlas, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad kārto atdzesētu olu kulteni, tunci un plānās šķēlēs sagrieztu gurķi, kuru var pārkaisīt ar sāli un pipariem.
4
Pārlej ar nelielu daudzumu balzāmetiķa mērces, apkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
::!recepte::
5
Lai labi garšo!
BrokastisBalzamiko etiķisGurķiKaperiLapu salātiOlasPiensTomātiTuncis eļļāZivju un jūras produktu salātiOlu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit