![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/063f6d1a-f313-4120-bf72-8f7c9698e4f0.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
11recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
3 gab.olas3 ĒKpiens1 TKkaperi350 gtuncis eļļā1 gab.neliels sīpols lapu salāti2 gab.nelieli tomāti2 gab.nelieli gurķi pēc garšaszaļumi (dilles, lociņi, kressalāti, pētersīļi) pēc garšassāls, pipari Balzamiko salātu mērce vai etiķis (var izmantot arī saldo versiju – aveņu, zemeņu, mango)
recipe.preparation
1
Olas sakuļ ar pienu, sāli, pipariem un cep olu kulteni tā, lai veidojas mazi gabaliņi, cepšanas beigās pievieno kaperus.
2
Salātus sagriež, klāj uz paliela šķīvja. Sīpolu sagriež ļoti plānos (caurspīdīgos) pusaplīšos, ar tiem pārkaisa salātus.
3
Tomātus sagriež plānās šķēlēs un kārto uz šķīvja; ja vēlas, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad kārto atdzesētu olu kulteni, tunci un plānās šķēlēs sagrieztu gurķi, kuru var pārkaisīt ar sāli un pipariem.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь