5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 mlsaldais krējums1 gab.bundžiņa iebiezinātā piena500 gmaskarpones krēms3 ĒKievārījums pēc garšasogas
Pagatavošana
1
Saldo krējumu, iebiezināto pienu un maskarponi sakuļ (ar mikseri vai ar roku – kā nu ērtāk).
2
Līdzko masa kļūst bieza, kulšanu pārtrauc.
3
Iecilā masā ievārījumu un ogas – svarīgi, lai tās būtu sausas, pretējā gadījumā saldējumā veidosies ledus kristāli.
4
Liek kārumu saldētavā sastingt. "Es parasti uz nakti atstāju saldētavā, un no rīta jau var brokastot," smaida Jeļena.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit