Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sāksim ar kēksiņu mīklu. Lielā bļodā samaisa olas, kausētu sviestu, gan balto, gan brūno cukuru, jogurtu, vaniļas cukuru un kafiju – līdz izveidojusies viendabīga masa. Iemaisa miltus, cepamo pulveri un sāli. Pa karotei masai pievieno pienu. Mīklu paliek malā.
Citā traukā plāni sagrieztu persiku samaisa ar citrona sulu, brūno cukuru, kā arī kanēli. Visu samaisa un atstāj ievilkties.
Drumstalu pagatavošanai bļodā saspaida miltus, brūno cukuru, kafiju un aukstu sviestu, kas sagriezts mazākos gabalos, līdz veidojas drupačas.
Kēksiņu formās iepilda 1 ēdamkaroti mīklas, tad uzklāj 2 persika šķēles, vēl vienu kārtu mīklas, persikus, mīklu un beigās pāri pārklāj drumstalas.
Kēksiņus cep 190 grādos 20-25 minūtes. Vai līdz augša ir zeltaini brūna.
Lai labi garšo.