20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
paciņa vājpiena biezpiens rīvēts siers dilles loki garšvielas1 gab.ola piens tortiljas pankūkas
Pagatavošana
1
Vājpiena biezpienam pievieno rīvētu sieru (labāk liesu), sīki sakāptus zaļumus (lokus un dilles) un garšvielas. Ja masa šķiet pārāk sausa, pievieno pēc patikas bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu (15%).
2
Visu rūpīgi samaisa.
3
Citā bļodiņā sakuļ vienu olu un mazliet pielej klāt pienu.
4
Tortiljas pankūku uztaisa par taisnstūri (te labāk var jau uzreiz izvēlēties pilngraudu lavašu), sagriež platās strēmelēs, pilda pildījumu un sarullē gluži kā pildīto pankūku.
5
Pankūkas iemērc olas-piena maisījumā un uz sakarsētas eļļas liek cepties.
6
Cep, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSiera un biezpiena uzkodasDillesGaršvielas un garšaugiOlasPiensSiersTortiljasPankūkasviegliIkdienas maltīteiPankūkasLavaša uzkodasBrīvdienu ēdienkarteVēlās brokastis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit