30Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi (dzeltenie)1 gab.sīpols1 gab.ola2 ĒKmannas putraimi2 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKgaršviela ceptiem kartupeļiem malti melnie pipari pēc garšassāls eļļa (cepšanai)2 gab.kūpinātas siļķes200 gvājpiena biezpiens2 ĒKskābais krējums pētersīļi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Dzeltenos kartupeļus sarīvē uz vidējās rīves.
2
Noskalo aukstā ūdenī.
3
Atstāj ūdeni, lai stērķele nosēžas trauka apakšā, to pievieno kartupeļiem.
4
Sīpolu sarīvē uz rupjās rīves, ķiploku uz smalkās. Apvieno visas sastāvdaļas.
5
Uzkarsē eļļu, ar karoti liek pannā pankūciņas un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
6
Pagatavo siļķes un biezpiena smēriņu: blenderī liek smalko vājpiena biezpienu, pievieno skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu, pētersīļu lapiņas, kūpinātu siļķes fileju (sagrieztu mazākos gabalos), sāli un melnos piparus. Sablendē līdz vienmērīgai masai.
7
Pagatavošanas gidu video formātā atradīsi šeit!
Lai labi garšo!
BiezpiensKartupeļiPētersīļiSkābais krējumsĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniKartupeļu ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit