25Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
250 gāboli (bez mizas un serdes)250 gkviešu milti150 gbrūnais cukurs TKsāls2 gab.olas125 mlneitrāla eļļa150 mlpiens gab.citrona sula un mizas2 TKkanēlis TKkardamons malts TKmaltas krustnagliņas1 ĒKcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Ābolus sagriež kubiņos, pierīvē citrona mizu un piespiež sulu.
2
Samaisa visas sausās sastāvdaļas kopā.
3
Pievieno eļļu, pienu un ābolus.
4
Cep 200 grādos 15-18 minūtes.
5
::!recepte::
Labu apetīti!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnais cukursCepamais pulverisKanēlisKviešu miltiOlasPiensMafiniviegliIkdienas maltīteisalsMafini
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit