Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju, sarkano papriku un sīpolu sagriež kumosa gabalos. Ja nepatīk ēdienā sajust lielos sīpola gabalus, tos labāk sakapā.
Sastāvdaļas liek cepties. Pirms cepšanas pannu sakarsē un, ja nepieciešams, iesmērē ar mazliet sviesta vai eļļas.
Pannas saturam pievieno garšvielas pēc savas gaumes: sāli, piparus, kūpinātu papriku, kajēnas piparus vai čili pārslas.
Kad vistas gaļa apcepusies, pievieno bezpiedevu jogurtu, krēmsieru (var izmantot klasisko, bet var arī izvēlēties krēmsieru, kas papildināts ar garšaugiem) un saldā čili mērci.
Pagaršo! Ja šķiet, ka vēlies pikantāku mērci, pievieno kajēnas piparus vai čili pārslas.
Vrapiem (tīteņiem, tīstokļiem) pa vidu liek pildījumu, sīki sakāptu ķīnas kāpostu un rullē ciet, kā nu pašam sanāk!
Vrapus uz pannas no abām pusēm apcep zeltaini brūnus.
Lai labi garšo!