Foto: DELFI
Korejā kimči pankūkas ir tas pats, kas mūsu iemīļotās kartupeļu pankūkas. Viszināmākais veids, kā tiek pagatavota kimči pankūka – visas mīklas izklāšana pa vienu pannu, kas veido ļoti lielu pankūku, kuru dēvē par "kimchi-buchimgae".

Ja laiks ir auksts vai līst, korejieši labprāt gatavo sāļās pankūkas kā uzkodu.

"Ir dažādi pankūku veidi, sākot no dārzeņu pankūkām līdz jūras velšu pankūkām, taču vispopulārākās ir kimči pankūkas, jo kimči ir korejiešu virtuves pamatprodukts, ko atradīsiet pie katras ģimenes," recepti iesaka Rihards. "Instagram" meklē viņu kā @riharudo.bento.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab."Dimdiņ" kimčī iepakojums (vai 225 g svaigs kimčī)95 gmilti60 mlūdens1 gab.ola4 gab.loki1 ĒKkimčī šķidrums mīklai1 ĒKsojas mērce3 ĒKsojas mērce3 ĒKrīsu etiķis

Pagatavošana

1

Olu, vienu ēdamkaroti kimči šķidruma, vienu ēdamkaroti sojas mērces un ūdeni saliek vienā bļodā un samaisa.

2

Pēc tam pieliekam miltus un apmaisām vēlreiz.

3

Sakapājam kimči mazākos gabaliņos, sakapājam arī lokus. Saliekam visu kopā ar mīklu un apmaisām trešo reizi.

4

Liekam mīklu uz pannas – galvenais to izklāt uz pannas lielākā diametrā un pēc iespējas plānāku.

5

Apgriežam, tiklīdz redzam, ka maliņas ir kļuvušas kraukšķīgākas. Un turpinām tāpat ar pārējām, līdz pankūkas ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

6

Pasniedzam ar kimči pankūku mērci un pārkaisītiem lociņiem!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!