Foto: Inga Bogdanova
Gada garšīgākie svētki tuvojas! Un, lūk, ātrs, ērts un pavisam vienkāršs veids, kā tikt pie svētku galda gardumiem. Var baudīt gan aukstus, gan tik tikko izņemtus no cepeškrāsns. Ar recepti dalās Inga Bogdanova.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kārtainā mīkla tītara maltā gaļa burkāni puravi "Fajitas" garšvielu maisījums skābais krējums vārītas olas ola (apsmērēšanai) sezama sēklas

Pagatavošana

1

Uz pannas apcep tītara malto gaļu kopā ar burkāniem un puraviem.

2

Asumiņam pievieno "Fajitas" garšvielu maisījumu.

3

Nedaudz apcep un sulīgumam pievieno divas ēdamkarotes ar krējumu.

4

Pierīvē vārītas olas.

5

Sagriež kārtaino mīklu kvadrātiņos un pilda ar iepriekš pagatavoto pildījumu.

Foto: Inga Bogdanova
6

Aizloka ciet, apsmērē ar olu un pārber ar sezama sēklām.

7

Cep 180 grādos, līdz pīrādziņi kļuvuši zeltaini brūni.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!