Foto: Diāna Alksne
Vai meklē garda sautējuma recepti? Un, ja vēl jūti, ka dvēsele sāk ilgoties pēc jūras produktiem! Tad ir īstais laiks šim vistas gaļas un garneļu sautējumam Diānas un Arta gaumē! Tas būs kā radīts darbadienas vakariņām. Lai labi garšo!
50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja rīsi paprika konservēti ananasi vistas garšviela garneles pipari sāls ķiploksāls sojas mērce

Pagatavošana

1

Rīsus liek vārīties sāls ūdenī.

2

Kamēr tie vārās, vistas fileju sagriež kumosa lieluma kubiņos.

3

Pannā uzkarsētā eļļa liek cepties gaļas gabaliņus, apcepot tos zeltainus no visām pusēm.

4

Tikmēr sagriež nelielos gabaliņos papriku. Un to pēc brīža pievieno vistai.

5

Tad pannas saturam pievieno konservētus ananasus (bez sulas. Sulu var izdzert!), kas jau ir sagriezti.

6

Ja izmanto rīsus vārāmajās paciņās, tos izņem no pakām un liek atpakaļ katlā.

7

Vistu, papriku un ananasus sautē, pievieno garšvielas: vistas garšvielu, piparus, sāli un ķiploksāli.

8

Kā pēdējo sastāvdaļu pievieno garneles.

9

Pannas saturu turpina sautēt, līdz garneles nedaudz saraujas.

10

Kad gatavs, pievieno katlā pie rīsiem.

11

Katliņu nedaudz patur uz lēnas uguns, lai ēdiens būtu silts.

12

Visu samaisa kopā! Pievieno sojas mērci (pēc garšas!).

Pasniedz ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!