Recepte ir gaužām vienkārša, un salātu gatavošana neaizņems vairāk par desmit minūtēm. Šī būs uzturvielām bagāta maltīte, kuru var pasniegt kā vieglas pusdienas vai vakariņas, bet tikpat labi šie salāti var būt kā piedeva gaļai.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kārba tvaicēti turku zirņi "Bonduelle Vapeur"250 gķiršu tomāti (vai parastie tomāti, sagriezti palielos gabalos) 1/2 garais gurķis1 iepakojums mini mocarellas bumbiņas bazilika buntīte3 ĒKolīveļļa1 ĒKbalzamiko etiķis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasiecienītākās garšvielas
Pagatavošana
1
Turku zirņus nokāš un kārtīgi noskalo.
2
Ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm. Ja izmanto parastos tomātus, tos sagriež palielos gabalos.
3
Nomizo un sagriež gurķi, smalki sakapā bazilika lapiņas.
4
Visas sagrieztās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno olīveļļu, balzametiķi un garšvielas, kārtīgi visu samaisa.
5
Pasniedz salātus.
Labu apetīti!
Ēdieni veģetāriešiemLieldienu receptesBalzamiko etiķisBaziliksGurķiMocarellaOlīveļļaPipariĶirštomātiDārzeņu salātiBez termiskas apstrādesIekustini pavasari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit