40Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.vārītas olas400 gtītara fileja1 ĒKolīveļļa100 gķirštomāti1 gab.romiešu salātu galviņa2 gab.avokado MĒRCEI:2 ĒKcitrona sula4 ĒKbalzāmetiķis1 ĒKmedus1 ĒKsinepes5 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari kressalāti pasniegšanai
Pagatavošana
1
Tītara fileju sagriez garenās strēmelītēs, apkaisi ar sāli un pipariem un apcep eļļā uz pannas.
2
Saplucini salātus, jo vislabāk garšos tieši ar rokām plucinātie salāti.
3
Pārgriez tomātus uz pusēm. Sagriez avokado un nekavējoties apslaki to ar citrona sulu. Vārītās olas sagriez ripās vai daiviņās.
4
Mērces pagatavošana – atsevišķā trauciņā sajauc medu, etiķi, sinepes un iemaisi to olīveļļā, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
5
Uz liela šķīvja kārto salātus, tomātus, avokado, tītara strēmelītes un olas, visu pārlejot ar gardo mērci un pārkaisot ar kressalātiem.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoBalzamiko etiķisLapu salātiMedusOlīveļļaSinepesTītara filejaĶirštomātiKarstie salātiviegliIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit