Lidl virtuve
Tuvojoties Jāņiem, šefpavārs Uģis Veits un "Lidl Virtuve" iesaka interesantu recepti, kas ļaus izpausties pie karsti liesmojoša griliņa.
140Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlescūkgaļas kakla karbonāde1 gab.sīpols50 mlespreso1 TKsinepes6 ĒKsaulespuķu eļļa1 TKmedus pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Nomizo un smalkos kubiņos sagriež sīpolu un ķiploku. Samaisa tos ar espreso, sinepēm un eļļu, pievieno medu un piparus pēc garšas.

2

Karbonādes pirms marinēšanas nomazgā un nosusina ar papīra dvielīti. Marinē noslēgtā traukā vēsumā apmēram 2 stundas.

3

Karbonādes cep uz karsta grila (vai grila paplātes) 6–8 minūtes no katras puses. Pievieno sāli un piparus pēc garšas un pasniedz ar salātiem pēc izvēles.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!