140Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlescūkgaļas kakla karbonāde1 gab.sīpols50 mlespreso1 TKsinepes6 ĒKsaulespuķu eļļa1 TKmedus pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Nomizo un smalkos kubiņos sagriež sīpolu un ķiploku. Samaisa tos ar espreso, sinepēm un eļļu, pievieno medu un piparus pēc garšas.
2
Karbonādes pirms marinēšanas nomazgā un nosusina ar papīra dvielīti. Marinē noslēgtā traukā vēsumā apmēram 2 stundas.
3
Karbonādes cep uz karsta grila (vai grila paplātes) 6–8 minūtes no katras puses. Pievieno sāli un piparus pēc garšas un pasniedz ar salātiem pēc izvēles.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMedusSaulespuķu eļļaSinepesGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKafijaŠašliks un citi grila ēdieniCūkgaļas kakla karbonādeIeskandini vasaru
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit