60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gdateles100 gmandeles199 ggrauzdēti Indijas rieksti3 ĒKlinsēklas1 TKkanēlis3 ĒKķirbja sēklas
Pagatavošana
1
Sasmalcini blenderī riekstus un smalki sagriez dateles. Pievieno linsēklas, ķirbju sēklas un kanēli, visu rūpīgi samaisi.
2
Masu liec uz cepampapīra aptuveni 1,5 cm biezumā un cep 160 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.
3
Samazini temperatūru līdz 110 grādiem un cep vēl 10 minūtes. Sagriez batoniņus, kamēr silti. Atdzesē un iesaiņo līdzņemšanai.
Ātri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuDatelesIndijas riekstiKanēlisLinsēklasMandelesCiti saldēdieniviegliIkdienas maltīteiĶirbju sēklas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit