Ja bērns ir izvēlīgs ēdājs vai bērna ēdienkartē ir specifiskas prasības, pilnvērtīga uztura nodrošināšana ceļojot var sagādāt izaicinājumus. Sertificēta uztura speciāliste, "Rimi Bērniem" eksperte Olga Ļubina iesaka garšīgu uzkodu, ko pagatavot savam izvēlīgajam ēdājam. Virtuļi noderēs arī kā našķis, ko uzkost pa ceļam, dodoties garākā izbraucienā.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gdateles100 gmandeles199 ggrauzdēti Indijas rieksti3 ĒKlinsēklas1 TKkanēlis3 ĒKķirbja sēklas

Sagatavošana

1

Sasmalcini blenderī riekstus un smalki sagriez dateles. Pievieno linsēklas, ķirbju sēklas un kanēli, visu rūpīgi samaisi.

2

Masu liec uz cepampapīra aptuveni 1,5 cm biezumā un cep 160 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

3

Samazini temperatūru līdz 110 grādiem un cep vēl 10 minūtes. Sagriez batoniņus, kamēr silti. Atdzesē un iesaiņo līdzņemšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!