Sastāvdaļas
Pagatavošana
Burkānus nomazgā, nosusina un sarīvē uz smalkās rīves. Cukīni nomazgā, nosusina un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo un ļoti smalki sagriež. Ķiploka daiviņu nomizo un izspiež caur ķiploku spiedi(var ļoti smalki sakapāt). Visu sajauc.
Dārzeņos uzmanīgi iecilā kapātās dilles (vai citus svaigos garšaugus).
Olas sakuļ ar saldo krējumu un Parmezānu, pievieno tām sāli un piparus. Tas visu sajauc ar dārzeņiem.
Pannā (tai jābūt mazai) uzkarsē pavisam nelielu eļļas daudzumu, liek tajā daļu dārzeņu masas, vienmērīgi izlīdzinot pa visu pannu, apmēram 2 cm biezumā. Uzliek vāku un vidēji lielā karstumā cep dažas minūtes, līdz omletes virsiņa sāk sarecēt. Kad tas noticis, noņem vāku, pannai uzliek atbilstoša izmēra šķīvi un, turot šķīvi piespiestu pie pannas, žigli apmet pannu otrādi tā, lai omlete ar neizcepto pusi būtu šķīvja. Tad tikpat žigli, bet ļoti uzmanīgi, lai omleti nesalauztu, ieslidina to atpakaļ pannā(ar neizcepto pusi) un cep vēl apmēram minūti. Kad gatava, ieslidina no pannas šķīvī. Tad rūpīgi apmaisa dārzeņu masu un tādā pat veidā cep nākamo omletīti.
Pasniedz ar skābu krējumu vai jogurta mērci.
Lai labi garšo!