15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gkonservēti turku zirņi1 gab.svaigs gurķis250 gķiršu tomāti1 gab.sarkanais sīpols1 gab.citrons20 gsvaigi pētersīļi4 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Turku zirņus nokās sietiņā, noskalo aukstā ūdenī un kārtīgi notecini.
2
Nomazgā gurķi, nogriez tam galus un sagriez gabaliņos.
3
Nomazgā un pārgriez uz pusēm ķiršu tomātiņus. Smalki sagriez sīpolu, atdali no pētersīļiem lielos kātus un smalki sagriez lapiņas. Nomazgā citronu un izspied tam sulu.
4
Bļodā sajauc olīveļļu ar 2 ēdamkarotēm svaigi spiestās citrona sulas, pievieno sāli un piparus.
5
Pēc tam bļodā liec sagriezto gurķi, tomātus, sīpolus un turku zirņus, rūpīgi samaisi un pasniedz.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniGurķiOlīveļļaPētersīļiSarkanie sīpoliTurku zirņiĶirštomātiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit