Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Kamēr cepeškrāsns uzkarst, bļodā sajauc aukstu margarīnu, miltus, cukuru, sāli un aukstu ūdeni un ar rokām samīci mīklā.
Izrullē mīklu apmēram 2 mm biezumā un liec ietaukotā cepeštraukā (receptē paredzētais diametrs 28 cm), veidojot 3 cm augstu malu.
Piespied mīklu pie cepeštrauka pamatnes un malas, mīklas lieko augšmalu līdzeni nogriez, pamatni vairākās vietās sadur ar dakšiņu. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz mīkla kļūst zeltaini brūna.
Tikmēr nomazgā un pārgriez uz pusēm ķiršu tomātiņus. Nomazgā maurlokus, nosusini un smalki sagriez tos.
Bļodā ar putojamo slotiņu sajauc pesto, sojas jogurtu, kukurūzas cieti un maurlokus, lej to visu uz mīklas pamatnes un vienmērīgi izlīdzini.
Pāri kārto sagrieztos ķiršu tomātiņus un apkaisi ar cukuru, sāli un pipariem. Liec cepeškrāsnī un cep apmēram 25 minūtes.
Pirms pasniegšanas izrotā tarti ar bazilika lapiņām.
Lai labi garšo!