45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
180 gkokosriekstu cepumi "Selga"75 gsviests200 gkrēmsiers150 gbiezpiens1 gab.ola1 TKvaniļas cukurs75 gcukurs1 ĒKmilti400 gāboli kardamons un kanēlis
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180ºC temperatūrai.
2
Cepumus sasmalcina, tiem pievieno izkausētu sviestu.
3
Tartes formu iesmērē ar sviestu. Formiņā liek cepumu masu, ko piespiež pie maliņām.
4
Bļodā liek krēmsieru, biezpienu, olu, vaniļu, cukuru un miltus, un visu saputo.
5
Gatavo masu liek uz cepumu pamatnes.
6
Āboliem izgriež serdi, tos sagriež smalkās šķēlītēs vai kubiņos, ko liek biezpiena masā. Pārkaisa ar kanēli un kardamonu.
7
Cep 25–30 minūtes. Pasniedz atdzesētu.
BrokastisVakariņasCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursMiltiOlasSviestsVaniļaĀboliPlātsmaizesvidējiCepumiKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit