40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmalta liellopa gaļa350 gšampinjoni1 gab.liels puravs1 gab.neliels selerijas kāts500 grīvēti tomāti3 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKkaltēts baziliks1 ĒKkaltēts timiāns pēc garšassāls, malti melnie pipari eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Pannā sakarsē eļļu un liek cepties plānās šķēlītēs sagrieztu puravu.
2
Vidēji augstā temperatūrā cep 5 - 8 minūtes, kamēr puravs mīksts. Tad pievieno ļoti plānās šķēlītēs sagrieztu selerijas kātu. Nedaudz pacep, lai selerija kļūst mīkstāka. Pievieno smalki sakapātu ķiploku. Visu pasutina apmēram minūtes 3. Tad pievieno baziliku un timiānu, viegli maisot cep apmēram minūti.
3
Liek klāt malto gaļu, palielina karstumu un cep, rūpīgi samaisot gaļu ar puraviem, selerijām un ķiplokiem.
4
Kad gaļa apcepusies, pievieno sēnes un cep, kamēr sēnes apbrūnējušas.
5
Pievieno tomātus, piparus un sāli, visu samaisa, pagaida, kamēr mērce uzmet burbuli, samazina karstumu uz mazu, uzliek pannai vāku un sautē minūtes 5 - 10.
6
Pasniedz ar jebkurām piedevām.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasTomātiĶiplokiŠampinjoniGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiLiellopa maltā gaļaPuravi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit