30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 "Vegeta Natur" vistas buljona kubiņi1 lūdens brokolis1 puravs2 ķiploka daiviņas1 selerijas kāts glāzemakaroni (maza izmēra) bundža konservētu pupiņu bundža konservētas kukurūzas2 ĒKkausētais siers
Pagatavošana
1
Puravu sagriež ripiņās, selerijas kātu un ķiploku sasmalcina. Pupiņām un kukurūzai nolej šķidrumu. Brokolim atdala rozetes.
2
Katlā uzkarsē eļļu, cep puravus aptuveni 2-3 minūtes, tad pievieno selerijas, ķiplokus un cep vēl 2-3 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
3
4
Pārlej visu ar uzvārītu, verdošu ūdeni un apmaisa. Zem vāka uz nelielas liesmas sautē aptuveni 10 minūtes, tad pievieno pupiņas, kukurūzu, makaronus, brokoļus un karsē vēl 2-3 minūtes.
5
Nogriež liesmu, iemaisa kausēto sieru.
6
Lej zupu bļodās un bauda.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit