30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 "Vegeta Natur" vistas buljona kubiņi1 lūdens brokolis1 puravs2 ķiploka daiviņas1 selerijas kāts glāzemakaroni (maza izmēra) bundža konservētu pupiņu bundža konservētas kukurūzas2 ĒKkausētais siers
Pagatavošana
1
Puravu sagriež ripiņās, selerijas kātu un ķiploku sasmalcina. Pupiņām un kukurūzai nolej šķidrumu. Brokolim atdala rozetes.
2
Katlā uzkarsē eļļu, cep puravus aptuveni 2-3 minūtes, tad pievieno selerijas, ķiplokus un cep vēl 2-3 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
3
4
Pārlej visu ar uzvārītu, verdošu ūdeni un apmaisa. Zem vāka uz nelielas liesmas sautē aptuveni 10 minūtes, tad pievieno pupiņas, kukurūzu, makaronus, brokoļus un karsē vēl 2-3 minūtes.
5
Nogriež liesmu, iemaisa kausēto sieru.
6
Lej zupu bļodās un bauda.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit