Foto: Publicitātes foto
Sātīgu un sildošu zupu var pagatavot arī bez kripatiņas gaļas, jo kausētais siers piešķirs patīkami krēmīgu konsistenci. Nevajadzēs tērēt laiku gaļas buljona vārīšanai, tādēļ zupiņu varēsi liet bļodās un baudīt jau pēc 30 minūtēm.
Foto: Publicitātes foto
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 "Vegeta Natur" vistas buljona kubiņi1 lūdens brokolis1 puravs2 ķiploka daiviņas1 selerijas kāts glāzemakaroni (maza izmēra) bundža konservētu pupiņu bundža konservētas kukurūzas2 ĒKkausētais siers

Pagatavošana

1

Puravu sagriež ripiņās, selerijas kātu un ķiploku sasmalcina. Pupiņām un kukurūzai nolej šķidrumu. Brokolim atdala rozetes.

Foto: Publicitātes foto
2

Katlā uzkarsē eļļu, cep puravus aptuveni 2-3 minūtes, tad pievieno selerijas, ķiplokus un cep vēl 2-3 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Foto: Publicitātes foto
3
4

Pārlej visu ar uzvārītu, verdošu ūdeni un apmaisa. Zem vāka uz nelielas liesmas sautē aptuveni 10 minūtes, tad pievieno pupiņas, kukurūzu, makaronus, brokoļus un karsē vēl 2-3 minūtes.

5

Nogriež liesmu, iemaisa kausēto sieru.

Foto: Publicitātes foto
6

Lej zupu bļodās un bauda.

Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!