Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ņem lielu trauku, piemēram, katlu un liek to uz plīts karsēt.
Katlā ielej eļļu un apcep nomizotus burkānus gabaliņos (aptuveni 2x2 cm) aptuveni 7 minūtes.
Pievieno kariju un cep vēl 1 minūti, pievieno klāt saldo krējumu, tomātus savā sulā, sāli, piparus, zivju kopējo garšvielu un vāra 6 minūtes.
Sagatavotajā mērcē liek garneles, vistas fileju, tilapiju (viss sagriezts garneles izmērā), vāra mērcē 10 minūtes un pievieno zaļos zirnīšus, izmaisa un liek lielā traukā.
Pirms pasniegšanas virsū kārto garšaugus un daivās sagrieztus laima gabalus.
Kamēr gatavojas zivis, cepeškrāsnī apgrauzdē baltmaizes šķēles, (180° C apmēram 3 minūtes) lai ir zeltaini brūnas. Baudot ēdienu, vēlams maizi bagātināt ar iegūto mērci un piekost svaigus garšaugus.
Lai labi garšo!