50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpols zupas gaļa rīvētas bietes kartupeļi garšvielas lauru lapas citronskābe sviests
Pagatavošana
1
2
Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.
3
Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.
Iesūtīja: Dana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit