50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gbiezpiens3 gab.olas1 glāzecukurs5 ĒKmilti5 ĒKmanna0.5 glāzepiens1 saujarozīnes1 saujarieksti1 saujasukādes1 gab.paciņa vanoļas cukurs0.5 TKsoda1 TKetiķis
Pagatavošana
1
Biezpienu ar olām un cukuru labi samaisa. Mīklai pievieno pienu, pa porcijām ievieno miltus, tad sodu un mannu.
2
Augļus uzbriedina aukstā ūdenī, notecina, apviļā miltos un pievieno kēksam kopā ar vanilīna cukuru.
3
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep līdz gatavs.
4
Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.
* sodu dzēš (1/2 TK sodas+1 TK etiķa)
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursEtiķisMannaMiltiOlasPiensRiekstiKēksiviegliIkdienas maltīteiVaniļas cukursSukādesRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit