30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 kartupeļi2 ĒKkaperi1 sarkanais sīpols, sīki sakapāts pēc garšasdilles, lociņi un pētersīļi, sīki sakapāti5 ĒKolīveļļa0.5 TKmedus vai kļavu sīrups2 ĒKbaltvīna etiķis1 TKsinepes3 ĒKkaperu marināde šķipsnamalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā.
2
Kaperiem nolej marinādi, pārber kaperus kartupeļiem.
3
Gatavo vinegreta mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvejamā burciņā un sakaratot.
4
Pārlej mērci kartupeļiem un apmaisa.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniGaršvielas un garšaugiKaperiKartupeļiMedusOlīveļļaSinepesDārzeņu salātiViegla vasaras maltīteBaltvīna etiķisKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit