Foto: Shutterstock
Foreles sacepums ar sieru - sātīgai maltītei.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
600 gforeles fileja2 ĒKsviests4 olas150 gsiers200 mlskabais krējums melnie pipari sāls

Pagatavošana

1

Foreles fileju sagriež nelielos gabaliņos.

2

Tos apviļā miltos un strauji apcep pannā.

3

Apceptos zivs gabaliņus liek karstumizturīgā veidnē un pārlej ar olu un siera kulteni - olas sakuļ ar skābu krējumu, sāli un pipariem, iemaisa sieru.

4

Pannu liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un karsē 15 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!