13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lieli āboli pēc garšaskanēlis pēc garšascukurs1 ola pārziešanai MĪKLAI:150 mlsilts piens5 gsausais raugs2.5 ĒKcukurs0.5 TKsāls1 ĒKbezpiedevu jogurts50 mlkausēts viests400 gmilti cukurs
Pagatavošana
1
Samīca viendabīgu mīklu, raudzē to siltumā aptuveni stundu.
2
Pa to laiku āboliem izņem serdes, katru sagriež astoņās daivās, samaisa ar cukuru un kanēli, ļauj atsuloties.
3
Katru ābola daiviņu ietin mīklā, kā veidojot pelmeņus. "Pelmeņus" liek veidnē. Mīklas atlikumus saveļ lodītes un ar tām aizpilda tukšās vietas veidnē.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
5
Pārziež pīrāgu ar sakultas olas-ūdens maisījumu un cep 45 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
6
Pīrāgs nav jāgriež, jo skaistie "pelmeņi" ir viegli atdalāmi.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsKrievu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuCukursKanēlisMiltiOlasPiensRaugsSviestsĀboliPīrāgi un smalkmaizītesTortes un kūkasvidējiIkdienas maltīteisalsBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit