6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 gab.varītas bietes5 ĒKcukurs5 ĒKetiķis 9%500 mlūdens1 ĒKķimenes2 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Bietes sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves vai sagriež salmiņos un liek izplaucētās burkās.
2
No pārējām sastāvdaļām katlā savāra marinādi un verdošu pārlej bietēm.
3
Aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju un atdzesē.
Iesūtīja:
KonservēšanaPasniegt atdzesētuBietesEtiķisĶimenesDārzeņu salātiMarinēšanaIkdienas maltīteisalsBiešu salātiVārītas bietes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit