10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvistas fileja2 ĒKeļļa1 ĒKsvaigi rīvēts ingvers1 TKsmalki kapāts sarkanais čili1 laims2 ĒKmedus1 ĒKVusteras mērce2 ĒKsojas mērce2 ĒKeļļa3 ĒKkapāta kinza
Pagatavošana
1
Sajauc visas marinādes sastāvdaļas, noglabājot dažus kinzas zaļumus vistas pasniegšanai. Noslauka filejas sausas un sagriež pirksta biezuma šķēlēs, liek gabaliņus marinādē. Atstāj vistu marinēties vismaz uz divām stundām vai uz visu nakti.
2
Lai ceptu vistas filejas, sakarsē pannu ar eļļu. Filejas gabaliņus cep no abām pusēm, katrai pusei veltot apmēram 2 - 3 minūtes. Lai gabaliņi apbrūnētu, pannu nepiekrauj pārāk pilnu, kā arī cepšanas laikā gabaliņus papildus aprasina ar marinādi.
Pasniedz ar burkānu, gurķu svaigajiem salātiem. Recepti var izlasīt šeit.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensAugu eļļaIngversKinzaLaimsMedusSojas mērceVistas filejaČiliGaļas ēdieniIkdienas maltīteiVusteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit