Salātus gatavo no marinētām, sālītām vai tikko vārītām sēnēm. Ja izmanto sālītās sēnes, tad izmērcē tās aukstā ūdenī, lai nebūtu pārāk sāļas.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gsēnes20 gsīpoli1 ĒKetiķis1 ĒKolīveļļa2 ĒKskābais krējums sakapāti zaļumi pēc gaumes
Pagatavošana
1
Sēnes sagriež sīkākos gabaliņos, ja nepieciešams.
2
Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus.
3
Tad pārlej ar etiķi un eļļu, kā arī pievieno sakapātus garšaugus.
4
Salātus samaisa un pasniedz tāpat, pie rīsiem, kartupeļiem vai griķiem, vai ar maizīti. Var gatavot arī ar skābu krējumu, ja tīk.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEtiķisGaršvielas un garšaugiOlīveļļaSkābais krējumsSēnesSēņu salātiviegliSīpoliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit