30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
5 gab.vārītas bietes100 gvārīts bulgurs4 gab.salātu lapas (rukola, ledus salāti, spināti)2 ĒKgranātābolu sēklas1 TKsviests0.5 TKmedus1 TKmalts kumīns šķipsnasāls MĒRCEI:2 TKgraudainās sinepes1 TKzemesriekstu sviests2 ĒKolīveļļa1 TKbalzamiko etiķis šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Izkausē pannā sviestu, pievieno sāli, medu un kumīnu un sagrieztas bietes. Cep 5–7 minūtes.
2
Svaigās salātu lapas sagriez smalkos gabalos.
3
Sajauc kopā mērces sastāvdaļas.
4
Uz šķīvja kārto zaļās lapas, bietes, bulguru, granātābola sēklas un pārlej ar mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit