Foto: Shutterstock
Vista - garneles kokosriekstu pienā eksotisku garšu cienītājiem.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja kartupeļu milti sīpoli paprika tomāti laims koriandrs kokosriekstu piens garneles rīsi

Pagatavošana

1

Uz pannas liek kartupeļu cietē apviļātas vistas filejas strēmelītes un apcep.

2

Uz citas pannas apcep sīpolus, papriku un tomātus (tikai nedaudz!), pievieno ~1 laima sulu un nedaudz laima miziņu (uzmanīgi, ja par daudz, tad būs rūgts), pieber dažas saspiestas koriandra sēklas, pielej kokosriekstu pienu un garneles, vislabāk tīģergarneles un ar čaulu, pasautē, ņem nost un pievieno apcepto vistu.

Ēd kopā ar rīsiem.

Iesūtīja: Mona

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!