zivju-kroketes
Cepeškrāsnī ceptas mencas filejas kroketes ar kukurūzu, grauzdiņiem un spinātiem.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gmencas fileja4 ĒKkonservētā kukurūza 'Bonduelle'4 ĒKmaizes grauzdiņi1 ola1 saujasvaigu spinātu lapas1 vidēja lieluma sīpols5 ĒKskābais krējums sāls, pipari

Pagatavošana

1

Mencas fileju, maizes grauzdiņus, skābo krējumu, spinātus, olu sablenderē viendabīgā masā, pievieno sāli un piparus.

2

Pievieno kukurūzu un visu samaisa ar karoti. Samitrina rokas un veido kroketes.

3

Uzklāj uz cepeškrāsns pannas cepampapīru un uzliek kroketes. Krāsni uzkarsē līdz 190°C. Pannu ar kroketēm ieliek cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes. Pasniedz ar jūsu iecienītajām piedevām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!