Tāpēc ir vērts apgūt pamatus, un zināt, kā tad īsti dārzeņu kubiņi, daļiņas, ripiņas un citi brīnumi jāsagatavo. Katrs no sagrieztajiem veidiem ir piemērots konkrētiem ēdieniem un to pagatavošanas veidiem. Tāpat – arī visus dārzeņus nesagriezt kā vien gribas.
Salmiņi jeb dārzeņi žuljēnā
SalātiZupas un buljoniBaklažāniBaltie redīsiBietesBurkāniFenhelisGurķiKartupeļiPaprikaRedīsiTomātiPiena zupasZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieniSautējumiMarinēšanaGaļas sacepumiDārzeņu sacepumiSīpoliCukīniAugļidārzeņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit