Foto: Shutterstock
Dažādi gaļas ēdieni, protams, ir garšīgi un mūsu uzturam nepieciešami, jo gaļa ir lielisks olbaltumvielu avots. Taču ko darīt, ja jūti, ka tās ir par daudz? Viena no izejām, kā kārtīgi paēst un neraizēties par to, ka organismam kaut kā trūkst, ir ideju aizņemšanās no veģetārās virtuves, iekļaujot ēdienkartē tādus produktus, kas, tāpat kā gaļa, ir olbaltumvielām bagāti.

Jāpiebilst, ka organismam šādas nelielas "brīvdienas" no gaļas ēdieniem var nākt tikai par labu. Un,kas to lai zina, varbūt pākšaugu, sēkliņu un dārzeņu plašāka ieviešana ikdienas ēdienkartē novedīs pie tā, ka Ziemassvētkos ātrāk no galda pazudīs nevis cepetis, bet gan, piemēram, pelēkie zirnīši? Turpinājumā uzzini, ar ko vēl varam aizvietot gaļu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!