Veicamos darbus atvieglos visparastākie koka iesmiņi. Izķidātās zivtiņas saver uz iesmiem cieši vienu pie otras. Kad viss loms satupināts uz iesmiņiem, veikli apvārti katru zivju porciju miltos.
Priekšdarbi nu ir veikti un atliek vien likt uz iesmiem savērtās zivis čurkstināties pannā uzkarsētā eļļā. Labākā izvēle šoreiz būs kvadrātveida panna, bet šādi sagatavotas zivis ir ļoti ērti un parocīgi cepamas arī uz grila.
Lūk, video, kur vari izsekot vienkāršā knifa pielietošanai praksē, bet zemāk atradīsi receptes ceptu reņģu, salaku un sardīņu pagatavošanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit