Iveta Rutkovska ir pieredzējusi kulināre, kuras padomos vērts ieklausīties. Viņa iesaka pirkt tieši tādu – veselu zivi: "Es visbiežāk izvēlos pirkt nelielu veselu lasi. Kādēļ? Tas ļauj pagatavot daudz gardu lietu:
1) laša zupu,
2) ceptu laša fileju,
3) pastu ar lasi,
4) maizītes ar mazsālītu lasi.
Lasi pērkot, zivs vienmēr jāapskata. Žaunām jābūt koši sārtām, ne pelēkām. Gaļai jābūt elastīgai, nevis mīkstai kā putrai.
Zivju un jūras produktu uzkodasLasisZivju un jūras produktu zupasZivju un jūras produktu ēdieniVirtuves gudrībasZivju un jūras produktu sacepumiVirtuves knifi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit