Trīs produkti īstam garšu kosmosam: ar ko kombinēt, kā izmantot
Foto: Shutterstock
Mums katram ir savas noslēpumainās sastāvdaļas, kas palīdz ēdienam kļūt supergaršīgam: citronu suliņa, kaperi, anšovi un kas tik vēl nē, galu galā, labi daudz majonēzes arī parasti paveic savu triku. Tomēr ir tādi produkti, kas savienojumā ar citām, šķietami ikdienišķām sastāvdaļām tiešām spēj radīt brīnumu. Vērts tos vienmēr turēt pa rokai!

Aptaujājot šefpavārus, portāls "Food&Wine" noskadrojis, ka superprodukti ir sojas mērce, kļavu sīrups un Dižonas sinepes. Šefpavāri arī atklājuši dažus trikus – ar ko jāsavieno minētie superprodukti, lai iegūtu lieliskas mērcītes salātiem, izcilas marinādes un citus garšīgumus. Lūk, dažas noderīgas virtuves formulas.

Sojas mērce: kopā ar pareizajiem produktiem īsta umami bumba

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!