pilngraudu maize
Foto: Shutterstock

Viens no vismājīgākajiem ēdieniem ir mājās cepta maize, ar nepārspējamu kraukšķīgu garoziņu un siltu, pūkainu mīkstumu. Tai cepoties, smarža piepilda visas telpas un sola visgardāko sviestmaizi pasaulē.

Svaigo maizīti var pasniegt ar dažādiem salātiem, smēriņiem un uzkodām, gan siltām, gan aukstām. Maizītei var izvēlēties dažādus akcentus. Tie var būt sēkliņas un rieksti, rozmarīns un timiāns, kaltēti tomāti un olīvas.

Izvēlies kādu no Tasty.lv mājās ceptajām maizēm un iepriecini savus mīļos. Piedāvājam arī gardu karstmaižu receptes, kuras varēsi izmantot, ja maizīte nebūs apēsta jau pirmajā vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!