Foto: Shutterstock
Tomātu mērcē marinētais 'Juventus' šašliks – gatavs cepšanai jau pēc pāris stundām.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa ļoti gatavi tomāti sīpoli tomātu mērce vai sula pipari zaļumi sāls 9% etiķis

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež gabalos.

2

Ļoti gatavus un sulīgus tomātus ar rokām mīca, līdz tie ir izšķīduši, sīpolus sagriež gredzenos, zaļumus sagriež ne pārāk smalki.

3

Visu liek kārtām spainī: gaļu, tomātus, sīpolus, piparus, zaļumus – pārlej ar tomātu mērci (var izmantot arī tomātu sulu), pārkaisa ar sāli, pārlej ar etiķi "uz aci". Visu labi samīca.

4

Atkal liek kārtu: gaļu, tomātus.... un atkal samīca. Tā liek, līdz spainis pilns vai kamēr izbeidzas produkti.

5

Cept var jau pēc pāris stundām.

6

Piezīmes: šašliku parasti mīca tie, kuri ir jaunpienācēji korī. Pārējie stāv blakus – dzied, izsaka piezīmes un sniedz gudrus padomus.

Iesūtīja: Jauktā kora "Juventus" diriģents Juris Kļaviņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!