8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa ļoti gatavi tomāti sīpoli tomātu mērce vai sula pipari zaļumi sāls 9% etiķis
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos.
2
Ļoti gatavus un sulīgus tomātus ar rokām mīca, līdz tie ir izšķīduši, sīpolus sagriež gredzenos, zaļumus sagriež ne pārāk smalki.
3
Visu liek kārtām spainī: gaļu, tomātus, sīpolus, piparus, zaļumus – pārlej ar tomātu mērci (var izmantot arī tomātu sulu), pārkaisa ar sāli, pārlej ar etiķi "uz aci". Visu labi samīca.
4
Atkal liek kārtu: gaļu, tomātus.... un atkal samīca. Tā liek, līdz spainis pilns vai kamēr izbeidzas produkti.
5
Cept var jau pēc pāris stundām.
6
Piezīmes: šašliku parasti mīca tie, kuri ir jaunpienācēji korī. Pārējie stāv blakus – dzied, izsaka piezīmes un sniedz gudrus padomus.
Iesūtīja: Jauktā kora "Juventus" diriģents Juris Kļaviņš
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļaEtiķisGaršvielas un garšaugiPipariTomātiTomātu mērceGaļas ēdieniMarinēšanaviegliSīpolisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit