25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.āboli2 ĒKkokosriekstu skaidiņas ĒKpersiku liķieris250 gpiens1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera
Pagatavošana
1
Ābolus nomazgā, nomizo, rupji sarīvē, sajauc ar kokosriekstu skaidiņām, liķieri un pilda porciju trauciņos.
2
No piena un pudiņa pulvera pagatavo krēmu, sekojot instrukcijai uz paciņas, un pārlej āboliem.
3
Atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes un pasniedz.
Iesūtīja: Artūrs
Pasniegt atdzesētuLiķierisPiensVaniļas pudiņšĀboliKrēmiKārtojumi un šarlotesviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesKokosriekstu skaidiņasAugļu deserti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit